Home » Tentang kami

Tentang kami

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Saya Nuru Izanaa. Saya merupakan Terapis Pertuturan-Bahasa yang telah jatuh cinta dengan produk Shaklee. Sebelum ini saya bekerja di PPUKM selama 5 tahun. Saya masih lagi terapis pertuturan-bahasa. Saya berminat dengan perkhidmatan terapi homevisit yang berasaskan pendekatan kepada membimbing ibu bapa menguasai teknik merangsang perkembangan bahasa anak-anak. Saya sangat teruja dengan kemajuan anak-anak yang mana ibu bapanya menyertai program adaptasi It Takes Two Talk sewaktu saya bekerja di PPUKM. Hampir menitis air mata melihat kemajuan mereka. Terbukti program ini membantu anak lambat bercakap dengan empower ibubapa.

Saya juga adalah pengedar sah Shaklee. Allah menguji saya dari aspek kesihatan menyebabkan saya menggunakan pelbagai produk Shaklee. Keadaan ini menjadikan saya semakin cinta dengan produk  Shaklee. Apa yang pasti pengambilan suplemen membantu kesihatan saya semakin baik. Bukan setakat saya sendiri, malah keluarga saya juga semakin sihat. Keluarga besar saya pun semakin sihat.Buat lah pilihan yang bijak untu diri dan keluarga.

Saya juga merupakan seorang isteri kepada seorang suami yang sangat mementingkan penjagaan kesihatan. Sebolehnya semua mahu dihasilkan, diternak, ditanam sendiri. Kami pernah bercucuk tanam semasa tinggal di rumah teres. Pelbagai sayuran telah ditanam menggunakan kaedah fertigasi. Tetapi keadaan tidak mengizinkan untuk terus bercucuk tanam setelah berpindah ke rumah pangsapuri.

Maka bermulalah episod kehidupan kami dengan Shaklee. Allah telah mengilhamkan Shaklee kerana ia nya semulajadi dan menyihatkan. Alhamdulillah, kami berpuas hati dengan hasilnya setelah menjadi pengguna. Perkara yang baik saya kongsikan dengan anda dengan harapan anda turut mendapat kesihatan yang baik.

Disamping penggunaan produk Shaklee, saya dibimbing menjana pendapatan sampingan. Kesihatan semakin baik, pendapatan bertambah.Telah terbukti pendapatan sampingan ini akan bertukar ke pandapatan utama sekiranya bersungguh-sungguh dengan bisnes ini. Banyak perkara yang kita impikan tetapi tidak dapat dilakukan kerana faktor kewangan. Buat lah pilihan terbaik sama ada mahu kekal bermimpi atau bertindak merealisasikan impian itu.

Saya sangat bertuah kerana bukan sahaja kesihatan semakin baik, pendapatan bertambah, malah hubungan dengan Yang Maha Esa semakin baik. Setiap hari terasa sangat dekat dengan Ilahi. Hati semakin tenang. Saya ingin berkongsi perkara yang baik ini dengan anda. Saya juga mahu anda menjadi orang yang bertuah.

Jom bersama-sama dengan kami. Dengan hanya bermodalkan RM65 sahaja. Kelas bimbingan secara ‘online’ disediakan. Bersama-sama kita realisasikan  1001 impian. Daftar ahli online segera dengan pelbagai manfaat. Klik disini

Sekiranya anda berminat untuk menjalani terapi pertuturan dengan saya, hubungi saya (Pn Izanaa)

Sebarang pertanyaan dan kemusykilan, boleh hubungi kami:

Pn Izanaa di 010-4037712@ izanaarahman@gmail.com

En Fauzi di 019-3027712 @ dominan2014@gmail.com

scroll to top