Home » Umum » Pemanggang Ajaib

Pemanggang Ajaib

April 28, 2014 12:42 am by: Category: Umum Leave a comment A+ / A-

Al kisah pemanggang ajaib ARE IKAN bermula apabila diperkenalkan oleh mak saya. Saya dan suami berminat dengan pemanggang ajaib ARE IKAN atas beberapa faktor ketika itu. Antaranya:

1. Kami mencari sesuatu yang boleh digunakan untuk memasak dengan SEGERA tapi MENYIHATKAN disebabkan kekangan masa untuk memasak.

2. Kami mencari sesuatu yang boleh bantu untuk kurangkan pengambilan makanan bergoreng di sebabkan mengalami simptom KEGEMUKAN selepas kahwin.

3. Kami mencari sesuatu yang PELBAGAI GUNA disebabkan kekangan kewangan diawal perkahwinan

4. Kami mencari sesuatu yang AJAIB boleh bantu kami memasak apa yang selalu di order di kedai atas sebab nak mengelakkan membeli makanan luar.

Pemanggang ajaib ARE IKAN ini hanya bermula dengan satu jenis sahaja. Tapi kini, telah ada 5 jenis periuk ajaib. Info terperinci ada di fanpage www.facebook.com/PemanggangAJAIBserbaguna

5 jenis koleksi ARE IKAN

pemanggang ajaib ARE IKAN

pemanggang ajaib serbaguna

kelebihan pemanggang ajaib

pemanggang ajaib tidak melekat pemanggang ajaib bermagnet

Itu lah kisah antara pemanggang ajaib ARE IKAN dengan kami. Kami hanya mahu mewujudkan kehidupan yang sihat melalui pemakan dan gaya hidup.Kami ingin mengelakkan sebarang penyakit terutama darah tinggi, kencing manis dan darah tinggi sebab keluarga saya mempunyai sejarah yang kuat dengan penyakit tiga serangkai itu.

Anda berminat???Hubungi saya segera 010 4037712 (CALL@SMS@Whatssap)

Pemanggang Ajaib Reviewed by on . Al kisah pemanggang ajaib ARE IKAN bermula apabila diperkenalkan oleh mak saya. Saya dan suami berminat dengan pemanggang ajaib ARE IKAN atas beberapa faktor ke Al kisah pemanggang ajaib ARE IKAN bermula apabila diperkenalkan oleh mak saya. Saya dan suami berminat dengan pemanggang ajaib ARE IKAN atas beberapa faktor ke Rating: 0

Related Posts

Leave a Comment

CommentLuv badge
scroll to top