Home » Umum » Episod Saya dengan Shaklee

Episod Saya dengan Shaklee

May 11, 2014 1:45 pm by: Category: Umum Leave a comment A+ / A-

Episod saya dengan shaklee bermula apabila  kak Haridah syorkan saya gunakan produk shaklee. Katanya ….bagus, ada kajian yang sahih. Masa tu, kak haridah pun masih belum sign up keahlian tapi dia tahu dari orang lain. Dalam hati terdetik…ntah apalah produk ni, nama punya mat saleh. tahu nama ‘shaklee’ je, tak de sekeping gambar pun shaklee ni.

Kemudian, setelah beberapa ketika, saya singgah di surau, nampak brochure shaklee. Eh! ni ke yang kak Haridah bagi tahu hari tu?Hmmm….macam ni rupa produknya. Ada macam-macam jugak ye. Banyak kebaikan ni.

produk kesihatan shaklee

Masa berlalu beberapa bulan hampir ke setahun rasanya. Terjumpa lagi dengan shaklee dr fb seorg kawan. Sekali dia post…saya scroll, dua kali dia post….saya scroll, 3 … 4…kali dia post saya terkena pancing dia.Hahaha…. kerana apa? Sebab apa yang dia post kan adalah salah satu jalan penyelesaian kepada masalah saya ketika itu.  Makanya saya pun call kawan tu untuk konsultansi. Disitu bermulalah episod saya dengan shaklee. Semakin mencuba semakin mendapat kesan postif.

Ssebelum terjumpa dengan shaklee saya pernah search berkenaan vitamin C kerana ketika itu saya ada masalah jerawat yang agak teruk. Setelah tahu shaklee ada vitamin C, saya pun ingin mencuba….tetapi tiada rezeki kerana saat itu vitamin C kehabisan stok.

Setelah mencuba supplemen shaklee yang lain…uatu hari tu, saya perasaan yang jari telunjuk kanan saya tidak lagi terasa sakit apabila dibengkokkan. Sebab shaklee ke? opkoss dengan kuasa Allah. Mungkin vitalea yng diambil ketika membantu jari saya pulih semula. Pada masa yang sama saya lebih bertenaga apabila menggunakan ESP. Sejak itu, saya explore macam-macam produk shaklee. Sehingga kini, saya wajib ada stok shaklee untuk kegunaan keluarga.

Anda juga berhak untk mendapat kesihatan yang baik. Cubalah produk shaklee untuk semakin sihat dan ceria. Sihat sebelum sakit. Untuk konsultansi, boleh hubungi saya di 0104037712 @ izanaarahman@gmail.com.

Selamat mencuba dan memulakan episod kehidupan dengan shaklee

Episod Saya dengan Shaklee Reviewed by on . Episod saya dengan shaklee bermula apabila  kak Haridah syorkan saya gunakan produk shaklee. Katanya ....bagus, ada kajian yang sahih. Masa tu, kak haridah pun Episod saya dengan shaklee bermula apabila  kak Haridah syorkan saya gunakan produk shaklee. Katanya ....bagus, ada kajian yang sahih. Masa tu, kak haridah pun Rating: 0

Related Posts

Leave a Comment

CommentLuv badge
scroll to top