Category: Umum

Feed Subscription

Perkongsian mengenai perkara-perkara umum dan pelbagai untuk perkongsian bersama.

  • Tips nak lipat pakaian yang menimbun

    Tips nak lipat pakaian yang menimbun

    Lipat baju. Oh! Malasnya...Tapi kena lipat juga. Sakit mata dah tengok baju menimbun. Antara tips yang saya amalkan. 1. Masukan dalam list things to do. Bila saya rasa malas tapi b ...

  • MAHA 2014 di maeps

    MAHA 2014 di maeps

    Semalam dah janji dengan 'anakku'.... Shaima nak jumpa dan jalan sama-sama di MAHA. Maklumlah  suami ku  dengan suami Shaima memang dah kenal lama. Malam  tu pula kakak bagi tahu n ...

  • 7 menu hari raya

    7 menu hari raya

    Saya mengucapkan Selamat Hari Raya Maaf Zahir dan Batin. Hari ini saya nak kongsikan 7 menu hari raya. Sebenarnya banyak lagi menu hari raya. Ini adalah di antara menu yang saya ke ...

  • Erti Ramadhan bersama Shaklee

    Erti Ramadhan bersama Shaklee

    Eh! lagi seminggu nak puasa la. Ramai yang kongsikan set Ramadhan Shaklee kat wall FB Bagus sangat ke set Ramadhan Shaklee ni? Entahlah. Saya sendiri pun belum pernah mencuba. Dari ...

Tips nak lipat pakaian yang menimbun

Tips nak lipat pakaian yang menimbun

Lipat baju. Oh! Malasnya...Tapi kena lipat juga. Sakit mata dah tengok baju menimbun. Antara tips yang saya amalkan. 1. Masukan dalam list things to do. Bila saya rasa malas tapi ...

Read More »
MAHA 2014 di maeps

MAHA 2014 di maeps

Semalam dah janji dengan 'anakku'.... Shaima nak jumpa dan jalan sama-sama di MAHA. Maklumlah  suami ku  dengan suami Shaima memang dah kenal lama. Malam  tu pula kakak bagi tahu ...

Read More »
7 menu hari raya

7 menu hari raya

Saya mengucapkan Selamat Hari Raya Maaf Zahir dan Batin. Hari ini saya nak kongsikan 7 menu hari raya. Sebenarnya banyak lagi menu hari raya. Ini adalah di antara menu yang saya k ...

Read More »
Erti Ramadhan bersama Shaklee

Erti Ramadhan bersama Shaklee

Eh! lagi seminggu nak puasa la. Ramai yang kongsikan set Ramadhan Shaklee kat wall FB Bagus sangat ke set Ramadhan Shaklee ni? Entahlah. Saya sendiri pun belum pernah mencuba. Dar ...

Read More »
Episod Saya dengan Shaklee

Episod Saya dengan Shaklee

Episod saya dengan shaklee bermula apabila  kak Haridah syorkan saya gunakan produk shaklee. Katanya ....bagus, ada kajian yang sahih. Masa tu, kak haridah pun masih belum sign up ...

Read More »
Pemanggang Ajaib Generasi 2

Pemanggang Ajaib Generasi 2

Pemanggang Ajaib Generasi 2 Periuk Ajaib lebih dikenali sebagai Pemanggang Ajaib  Generasi 2. Periuk Ajaib ini mempunyai rekabentuk yang lebih menarik dengan pelbagai kelebihan se ...

Read More »
Pemanggang Ajaib

Pemanggang Ajaib

Al kisah pemanggang ajaib ARE IKAN bermula apabila diperkenalkan oleh mak saya. Saya dan suami berminat dengan pemanggang ajaib ARE IKAN atas beberapa faktor ketika itu. Antaranya ...

Read More »
scroll to top