Home » Shaklee » Berpantang dengan ibu atau ibu mertua?

Berpantang dengan ibu atau ibu mertua?

August 18, 2014 12:24 am by: Category: Shaklee Leave a comment A+ / A-

Berpantang dengan ibu atau ibu mertua? Persoalan yang sering ditanya oleh kawan-kawan

Al-kisahnya….

“Abang….Ibu call tadi. Ibu cakap dia nak jaga sayang masa berpantang nanti”

“Eh! Mak abang kata dia nak jaga sayang sebab sayangkan menantu pertama dia dan ini cucu pertama dia”

“Macam mana ni? Sayang tak nak ibu dengan mak kecil hati”

“Bagus lah kalau dua-dua nak jaga sayang, senang kerja abang, tak lah abang penat sangat” kata suami ku sambil tersenyum

“ Tak kisah lah siapa yang nak jaga, janji sayang boleh berpantang dengan Set Berpantang Shaklee” kali ini giliran aku pula senyum melebar.

“Apa yang best sangat Set Berpantang Shaklee tu?” tanya suami dengan penuh kehairanan.

“Set Berpantang Shaklee ini suplemen untuk saying ,untuk anak juga. Vitamin la. Vitamin ni keperluan untuk ibu bersalin. Letih tau selepas bersalin. Lepas bersalin, sakit pinggang la, lenguh badan la, tak bertenaga la, sembelit la..”

“Eh! Belum bersalin dah tahu?”

“Kawan-kawan lah cerita. Sayang tak nak lah macam tu. Kalau boleh masa tu nak peluk je baby ni” kata ku kepada suami sambil mengusap perut ku yang memboyot

“ Sebab tu Set Berpantang Shaklee ni ada yang asas dan yang lengkap. Yang macam dalam gambar ni” beria-ria aku bercerita sambil tunjuk gambar set Set Berpantang Shaklee  kepada suami ku.

set berpantang shaklee asas

Set Berpantang Shaklee Asas

set berpantang shaklee -lengkap

set berpantang shaklee -lengkap

“Ni kebaikan Set Berpantang Shaklee yang asas. Kalau nak cerita semua…tak habis”

  1. Membantu memulihkan kesihatan rahim
  2. Membantu memulihkan luka luaran dan dalaman
  3. Elakkan stres dan meroyan
  4.  Membantu memulihkan organ peranakan  supaya kembali subur
  5. Mengembalikan  kecantikan tubuh badan seperti sebelum bersalin

 

“ Abang….ada bajet tak?sayang nak cuba Set Berpantang Shaklee yang lengkap boleh?” tanya ku sambil menoleh ke arah suami

“ Ala….abang ni buat-buat tidur pulak”

“Boleh sayang, kan ini untuk sayang dan anak kita”  suami memberi respon sambil membuka mata dari pura-pura tidur.

 

Berpantang dengan ibu atau ibu mertua? Reviewed by on . Berpantang dengan ibu atau ibu mertua? Persoalan yang sering ditanya oleh kawan-kawan Al-kisahnya…. “Abang....Ibu call tadi. Ibu cakap dia nak jaga sayang masa Berpantang dengan ibu atau ibu mertua? Persoalan yang sering ditanya oleh kawan-kawan Al-kisahnya…. “Abang....Ibu call tadi. Ibu cakap dia nak jaga sayang masa Rating: 0

Related Posts

Leave a Comment

CommentLuv badge
scroll to top