About Izanaa

Erti Ramadhan bersama Shaklee

Erti Ramadhan bersama Shaklee

Eh! lagi seminggu nak puasa la. Ramai yang kongsikan set Ramadhan Shaklee kat wall FB Bagus sangat ke set Ramadhan Shaklee ni? Entahlah. Saya sendiri pun belum pernah mencuba. Daripada perkongsian dar ...

Read More »
Episod Saya dengan Shaklee

Episod Saya dengan Shaklee

Episod saya dengan shaklee bermula apabila  kak Haridah syorkan saya gunakan produk shaklee. Katanya ....bagus, ada kajian yang sahih. Masa tu, kak haridah pun masih belum sign up keahlian tapi dia ta ...

Read More »
Pemanggang Ajaib Generasi 2

Pemanggang Ajaib Generasi 2

Pemanggang Ajaib Generasi 2 Periuk Ajaib lebih dikenali sebagai Pemanggang Ajaib  Generasi 2. Periuk Ajaib ini mempunyai rekabentuk yang lebih menarik dengan pelbagai kelebihan seperti mempunyai ketin ...

Read More »
Pemanggang Ajaib

Pemanggang Ajaib

Al kisah pemanggang ajaib ARE IKAN bermula apabila diperkenalkan oleh mak saya. Saya dan suami berminat dengan pemanggang ajaib ARE IKAN atas beberapa faktor ketika itu. Antaranya: 1. Kami mencari ses ...

Read More »
Family Day Tasneem Network 2014

Family Day Tasneem Network 2014

Pada 13 April 2014, tibalah hari yang ditunggu-tunggu oleh semua team Tasnem Network. Family Day Tasneem Network!!! Ini lah kali pertama kami akan bertemu. Dup dap... dup dap.... selama ni hanya tahu ...

Read More »
scroll to top